Увага! 25 квітня 2024 р. з 11:00 до 13:00 на подвір'ї закладу відбуватиметься Благодійний великодній ярмарок. Запрошуємо усіх охочих придбати нашу продукцію!
Новини
З Новим Роком

Хвойний запах ялинки, подарунки, сяючі гірлянди на стінах, кілограми мандаринів, "Один вдома" по телевізору - це справжній Новий Рік, який святкують абсолютно всі.
А в нашому закладі святкування відбувалося за особливим сценарієм. Новорічні події почалися ще в день Святого Миколая, коли 3І клас (класовод Пшеничнюк В.В.) показав виставу «Новорічний Колобок» в Центральній дитячий бібліотеці. Святковий настрій швидко розповсюдився ліцеєм. Всі дружно вирізали сніжинки з паперу, ставили маленькі, штучні ялиночки на партах, прикрашали вікна класних кімнат новорічною атрибутикою. Справжня зимова феєрія вдалася.
24 гудня , на передодні католицького Різдва, на затишній сцені актової зали всі, починаючи малим, а закінчуючи старим, спостерігали за чудовими дійствами, які демонстрували нам «наші поляки». В рамках свята «Миколайки» вони показали чудову виставу «Народження Ісуса Христа».(вчителі Гуменюк О.М., Гузовська В.М.) Свої успіхи у вивченні польської мови вдалося продемонструвати всім учням закладу. На наступний день почалися новорічні концерти в початковій школі, потім в основній. Ну а 27 грудня заключний святковий концерт перевершив всі очікування школярів, їх батьків та вчителів.
Сюжет цього невеличкого передсвяткового дійства досить цікавий, а головне - актуальний. Виконали його учні 11М класу (класний керівник Княгиницька О.Д.).
На короткий час старшокласники стали не тільки Дідом Морозом і Снігуркою, а й Русалкою, Бабою-Ягусьою, Комп'ютерними королевами та іншими цікавими героями, які нагадали всім про звичайні людські цінності: добро, любов, дружбу.
Під час концерту панувала весела та новорічна атмосфера. Зала просто "вибухала" від позитиву під час кожного наступного жарту. Усі артисти старалися створити святковий настрій без мандарин та традиційних телевізійних комедій! До закінчення вистави Снігуронька запросила всіх на бал, де ворожили цигани (різних вікових категорій), виступав театр мод «Шарм», діти співали пісні, роздавали «подарунки». Підсумок вечора підвів, як і має бути, директор закладу О.Г. Сухомовський. Найприємніше те , що всі ми були разом - діти, батьки і вчителі, як одна велика родина
З Новим Роком та наступаючим Різдвом! Нехай щастить!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Дата: 2014-01-05 16:32:58


Останні новини закладу