Увага! 25 квітня 2024 р. з 11:00 до 13:00 на подвір'ї закладу відбуватиметься Благодійний великодній ярмарок. Запрошуємо усіх охочих придбати нашу продукцію!
Новини
Другий прес-тур газети "Дзеркало ліцею"

30 листопада представники редколегії газети «Дзеркало ліцею» (творчий куратор - Марина Олена Іванівна) - переможця ХІV Національного конкурсу шкільних газет - в рамках Юнкорівського прес-туру зустрілися з президентом Фонду «Україна», другим Президентом України Леонідом Кучмою, головою Верховної Ради України Володимиром Литвином, головою Національної спілки журналістів України Ігорем Лубченком, генеральним директором ІА УНІАН Олегом Наливайкою, а також відвідали Представництво Європейського Союзу в Україні.

Під час зустрічі з юнкорами другий Президент України Леонід Кучма наголосив на тому, що талановиту молодь потрібно підтримувати: «Ми всі повинні працювати над тим, щоб наша молодь не їхала за кордон». Леонід Кучма запевнив, що зробить все, від нього можливе, для того, щоб повернути юнкорівську зміну в Артеці.

Традиційно з юнкорами зустрівся голова Верховної ради України Володимир Литвин: «Я б хотів, щоб ви із здобуттям фундаментальної освіти могли знайти свій шлях та досягти успіху», - зазначив спікер Верховної Ради України.

А також дав настанову підростаючому поколінню: «Майте завжди свою думку та позицію, але аргументовану. Я б хотів, щоб ви були лідерами та розуміли психологію народу. Намагайтеся бути лідерами. Треба не боятися висловлювати свою точку зору, але постійно повинна бути аргументація».

Під час зустрічі з генеральним директором ІА УНІАН Олегом Наливайкою, юні кореспонденти дізналися: «Звичайно ми зацікавлені в отриманні інформації, в тому числі і від юнкорів, адже один власкор в області – це замало».

Тож юні кореспонденти тепер мають можливість стати власкорами, в тому числі й інформаційного агентства УНІАН.


Дата: 2011-12-05 19:55:12


Останні новини закладу