Увага! 25 квітня 2024 р. з 11:00 до 13:00 на подвір'ї закладу відбуватиметься Благодійний великодній ярмарок. Запрошуємо усіх охочих придбати нашу продукцію!
Новини
Всесвітній тиждень грошей

На виконання листа МОН України та ДНУ „Інститут модернізації змісту освіти" щодо реалізації програми заходів дослідно-експериментальної роботи з впровадження курсу „ Фінансова грамотність " протягом березня в нашому комунальному закладі «НВК: ЗШ I-IIст.- ліцей №7 ВМР» реалізовувався проект „Всесвітній тиждень грошей". 
У рамках цього заходу з 12 по 16 березня 2018 року заступником директора з виховної роботи Засімович О.І. та учителем економіки Парфенюк І. Г. організовано і проведено низку заходів з метою підвищення обізнаності учнів про важливість фінансової освіти.
З учнями 8-Е класу відбулося перше заняття «Бізнес -школа» з представниками вінницької філії ПриватБанку в рамках проекту Юніор Банку. Разом зі школярами розглянуто питання, які пов'язані із безготівковими грошима, їхніми особливостями, правилами розрахунку. Проведені з учнями практичні вправи щодо використання банківських платіжних карток, де їх ознайомили з правилами розрахунку через Інтернет. 
Для ліцеїстів економічного відділення в інтерактивному форматі проведений урок «Кроки до фінансової успішності», на якому учні отримали інформацію щодо формування статусу фінансової незалежності 
На одній з великих перерв було проведено радіопередачу «Історія виникнення української гривні». Старшокласники разом з учнями 5-6 класів провели конкурс «Гроші в нашому житті», з метою ознайомлення дітей з основами економічних знань.
Для учнів 5-7 класів проведено квест „ Говоримо з дітьми про гроші ", на якому ознайомили з цінністю грошей, правилами обчислення бюджету школяра, організовано екскурсію в минулі часи, де продемонстровано колекцію стародавніх монет та ознайомлено з історією виникнення грошей. Учні мали можливість побачити валюти всіх сучасних держав.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Дата: 2018-03-14 23:00:49


Останні новини закладу