Увага! 25 квітня 2024 р. з 11:00 до 13:00 на подвір'ї закладу відбуватиметься Благодійний великодній ярмарок. Запрошуємо усіх охочих придбати нашу продукцію!
Новини
Партнерська угода

14.09.22 р. Вінницький торговельно-економічний інститут Державного торговельно-економічного університету в особі директора Замкової Наталії Леонідівни та Комунальний заклад «Вінницький ліцей №7 ім. Олександра Сухомовського» в особі директора Романової Ганни Олексіївни уклали Партнерську угоду.
Предметом Угоди є співробітництво Інституту та Ліцею щодо упровадження освітньої діяльності, методичної роботи, експериментальної діяльності, початкової професійної підготовки, розвитку здібностей, обдарувань і талантів дітей відповідно до Закону України «Про освіту», Закону України «Про повну загальну середню освіту», Закону України «Про вищу освіту», державних освітянських програм та завдань з метою інтелектуального розвитку та всебічного вдосконалення особистості, створення безперервної ступеневої системи освіти, розвитку освіти в Україні в цілому.
Продовжуємо ідеї Олександра Григоровича Сухомовського, тримаємо НАШ корабель за новим курсом!

 


Дата: 2022-09-17 10:17:46


Останні новини закладу