Увага! 25 квітня 2024 р. з 11:00 до 13:00 на подвір'ї закладу відбуватиметься Благодійний великодній ярмарок. Запрошуємо усіх охочих придбати нашу продукцію!
Новини
Батьківські лекторії

Зустрічі з батьками завжди є відповідальними та необхідними для правильної побудови навчально-виховного процесу і в класі і в школі.

Так, 13-14 листопада, у нашому закладі відбувся лекторій практичного психолога Гончаренко С.В. для батьків учнів 5-х класів на тему «Адаптація учнів 5-х класів до нових умов навчання. Поради психолога». Батьки пригадали поняття «адаптації», розглянули результати тестування учнів, задали хвилюючі запитання.

Для батьків учнів 8-х класів була організована цікава зустріч з дитячим психотерапевтом, психоаналітиком - Мостовою О.П. на тему «Психологічна травма». Ольга Петрівна розкрила тему причин виникнення дитячої травми, проявом якої є деструктивна поведінка різного характеру. Батьки отримали рекомендації та «флагмани» від доповідача.

Не менш цікавою була тема Алли Володимирівни для батьків учнів 3-х класів «Як навчити дітей захищатися від небезпечного незнайомця».

До нових зустрічей!

 
 
 

Дата: 2019-11-20 23:19:42


Останні новини закладу